ahinsashoes%20udobna%20obutev.jpg

COMFORT - UDOBNA OBUTEV

Ahinsa čevlji so na voljo v dveh osnovnih različicah - COMFORT in BAREFOOT.

Modeli COMFORT so zasnovani s strani fizioterapevtov, ki upoštevajo vaše udobje in naravno funkcijo ne le stopal, ampak celotnega telesa. Ti modeli:

- nudijo dovolj prostora za pozicijo prstov

- so lahki in izdelani iz certificiranih materialov EU

- so popolnoma prilagodljivi v vseh smereh

- čevlji so dobavljivi z dvema tipoma udobnih vložkov

Značilnosti udobnega vložka

- Notranji vložek samodejno absorbira vso vlago, ki po koncu nošenja čevljev zelo hitro izhlapi.

- Površina podplata je izdelana iz EU certificiranega, inovativnega materiala CF + Ultradry, ki zagotavlja občutek suhega čevlja. Laboratorijski testi so pokazali izjemno hitro vpojnost vložkov. Kapljica vode se absorbira v CF ě Ultradry materialu v 2 sekundah, pri pravem usnju pa v do 33 minutah.

- Vložki so bili zasnovani v sodelovanju z biomehanskim inštitutom. Sprednji del notranjega podplata je rahlo kompaktnejši, da se izognete izgubi moči pri odrivanju s prsti. Zadnji del notranjega podplata je mehkejši, da zmanjšate (ublažite) udarec stopala s tlemi, ko trčenje ni optimalno.

- Podnožje notranjega podplata je izdelano iz poliuretanske pene z gostoto celično strukturo, kar je pomembno za udobje. Je najlažja pena na trgu, ki zaradi svoje gostote ponuja odlično oblazinjenje. Udobje ni samo v prožnosti, dotiku in prilagodljivosti, temveč tudi pri toplotnem ravnovesju in zračnosti.

- Notranji vložek je odstranljiv in pralen.

- Material ima odlično odpornost proti obrabi (npr. V mokrem >200000 obremenitvenih ciklih brez poškodb za razliko od usnja, ki se po 5555 ciklih poškoduje pri enaki debelini in pod enakimi pogoji).

Osebno priporočilo fizioterapevtov in zdravnikov