Ahinsa shoes® so zasnovali fizioterapevti z namenom ohraniti oz. izboljšati naravne funkcije telesa. Naravno razvito stopalo je temelj za zdravo telo. Učinki in delovanje Ahinsashoes obutve je bilo preverjeno na Univerzi Masaryk v Brnu.

Hoja v Ahinsa čevljih, v nasprotju s hojo v običajni obutvi, omogoča stimulacijo možganskih centrov, aktivacijo dolgih mišičnih verig po vsem telesu in tako imenovane jedrne mišice. Ohranja optimalno gibanje sklepov.

Pozitivno vpliva na delovanje mišic medeničnega dna, napredovanje nosečnosti, naš način dihanja, močno vpliva tudi na naše dobro razpoloženje in duševno stanje na splošno.

Lahko prepreči artroze ali druge žilne težave in zmanjša tveganje za poškodbe. Izboljša naše ravnotežje, koordinacijo in učinkovitost, zmanjša utrujenost in spodbuja vitalnost nasploh.

POMEMBNO!!!

Ahinsa shoes® OBUTEV NE STISKA PRSTOV IN STOPALA, NE TIŠČI, NE SPREMIJA NARAVNE LEGE IN OBLIKE STOPAL, KAR JE LAHKO VZROK ZA NASTANEK TEŽKIH DEFORMACIJ STOPAL. NAJPOGOSTEJŠA HALLUX VALGUS, KI LAHKO PRIPELJE TUDI DO INVALIDNOSTI!

Osebna priporočila fizioterapevtov in zdravnikov o Ahinsa shoes®

Rezultati meritev na Univerzi Masarygue v Brnu, Češka, so na EMED-ovem skeniranju stopala prikazali odtis, med hojo z bosimi nogami, v čevljih Ahinsa in v običajnih čevljih. Rezultat je bil neverjeten :)

Odtis narejen z bosimi nogami in odtis v čevljih Ahinsa je bil skoraj identičen :)

BOSA NOGA         AHINSASHOES OBUTEV         OBIČAJNA OBUTEV

Ahinsa shoes® čevlji so na voljo v dveh osnovnih različicah:

- BAREFOOT - za ljubitelje bosih nog, znane tudi kot "BEST BAREFOOT SHOES EVER"; ta različica omogoča popoln stik s terenom in naravnim gibanjem; več informacij >>

- COMFORT - za tiste, ki želijo maksimalno udobje pri naravnem gibanju; ta različica omogoča telesu, da deluje naravno in hkrati zagotavlja zadostno udobje, zlasti v mehkosti tekalne plasti; več informacij >>

".(7196*5473)."