Spletno nakupovanje vam želimo olajšati in narediti čim bolj enostavno. Odgovorili smo na nekaj najpogostejših vprašanj naših strank. Vsekakor pa nam za več pojasnil lahko pišete na info@ahinsashoes.si


Ali se je za nakup potrebno registrirati?

Registracija za nakup je obvezna. Cene artiklov so na voljo le registriranim uporabnikom. 


Zakaj naj se registriram in ustvarim svoj Ahinsashoes uporabniški račun?

Z registracijo si olajšate nakupovanje. Svoje prijavne podatke shranite, da jih boste lahko uporabili pri naslednjem nakupu. Skladno s številom vaših nakupov pridobivate popust za koriščenje pri naslednjem nakupu.


Kako se registriram?

Prav tako lahko izberete Moj račun v zgornjem desnem kotu spletne strani, kjer lahko opravite registracijo. Tukaj lahko spremljate status aktualnih nakupov in zgodovino vaših naročil.

 
Kako naročim izdelek?

Vpišete se v svoj uporabniški račun. Izberete in dodate izdelke v nakupovalno košarico s klikom na gumb 'v košarico'. Če ste z nakupovanjem zaključili, kliknite na gumb »Na blagajno«. Če želite v košarico dodati še druge izdelke, kliknite na gumb »Nadaljuj z nakupom«.

1. Vaši podatki so že vpisani. Lahko jih dopolnite po potrebi.

2. Vpišite naslov za dostavo. Obvezen je vnos kontaktne telefonske številke za dostavo. 

3. Pri načinu pošiljanja lahko izberete GLS ali osebni prevzem. Pošiljanje je za kupca brezplačno.

4. Izberite način plačila:
- z izbiro bančnega nakazila, boste na e-naslov prejeli podatke za plačilo. 
- varno plačevanje prek vmesnika PayPal, tudi brez registracije. 
             PayPal Credit Cards
Ne pozabite potrditi polje, da se strinjate z našimi pogoji storitev.
Izbiro načina plačila, potrdite s klikom na gumb "Naročilo z obveznostjo plačila".

5. Vaše naročilo je uspešno oddano. Po prejetju plačila na naš račun bo vaše naročilo avtorizirano.
O avtorizaciji naročila boste obveščeni prek vašega e-poštnega nabiralnika. O nadaljnjih korakih v zvezi z vašim naročilom boste obveščeni po e-pošti.


Kakšen je rok dobave?

Čevlji Ahinsa se izdelujejo ročno. Trenutni veljavni čas izdelave in odpreme je prikazan na strani izdelka in se spreminja glede na trenutno obremenitev proizvodnje. V primeru povečanega obsega naročil se lahko dobavni rok podaljša, vendar ne dlje kot 6 tednov. V povprečju je čas dobave cca. 15 delovnih dni.


Ali cene vsebujejo DDV (davek na dodano vrednost)?

DDV je vključen v ceno. Cene na spletni strani so končne cene.


Ali lahko izdelke vrnem ali zamenjam za drug izdelek?

Da, v kolikor izdelki niso zadovoljili vaših pričakovanj ali vam ne ustreza velikost, barva ipd.,  jih lahko v roku 14 dni vrnete ali zamenjate s komentarjem o razlogih za vračilo. Postopek in pogoji za menjavo ali vračilo izdelkov je podrobneje objavljen tukaj.


Ali so vsi izdelki na zalogi?

Obutev Ahinsashoes je proizvedena ročno in po predhodnem naročilu. Vseh modelov nimamo vedno na zalogi.  Kadar vam naročenega izdelka ne moremo zagotoviti, si pridržujemo pravico, da od naročila odstopimo. O odstopu od naročila vas bomo pravočasno pisno obvestili in vrnili vaš denar.  Verjamemo, da boste v naši bogati ponudbi našli podoben izdelek, s katerim boste zadovoljni.

Kaj se zgodi, če me v času dostave ne bo doma?

Dostavljalec vas bo še pred dostavo poklical po telefonu, da se dogovorite za termin dostave. Zato je pomembno, da pri naročilu, poleg naslova za dostavo, vpišete tudi vašo telefonsko ali GSM številko, kjer ste dosegljivi. 

".(7196*5473)."