Zamenjava velikosti ali modela

Čevlje vam lahko zamenjamo oz. povrnemo kupnino, če so vam premajhni ali preveliki oz. vam ne ustreza sam model.

Preden nam jih pošljete nazaj, nas o tem obvestite:

1. prijavite se v svoj Ahinsa račun, izberite Zgodovina naročil in kliknete na Podrobnosti

2. poiščite izdelek, ki ga želite vrniti ali zamenjati in ga označite s kljukico

3. opišite razlog vrnitve izdelkov in napišite ali želite zamenjavo obutve oz. vračilo kupnine izdelkov

velikost ali Če vam vaši novi čevlji ne ustrezajo ali niste zadovoljni z velikostjo, nam to sporočite na info@ahinsashoes.si, preden nam jih pošljete nazaj. Opišite tudi razlog vrnitve. Če so preveliki ali premajhni vam bomo poslali pošiljko novih čevljev. Stroški so deljeni. Naš naslov za povratne informacije je: Srečko Berce s.p., Volča 25, 4223 Poljane nad Škofjo Loko, Slovenija.

Pomembno: Čevlje nam vrnite v originalni embalaži. Sprejeli bomo samo čevlje, ki so 100% čisti in niso bili nošeni, torej le popolnoma nove čevlie, preizkušene na čistih tleh v sobi. (Z video kamero posnamemo odprtje paketa in čevljev, ki nam pošljete nazaj za zamenjavo, s tem poskrbimo za varnostne kopije vseh zahtevkov).

Rok za vračilo čevljev je 14 dni od dneva, ko ste jih prejeli. Po preteku tega roka vračila čevljev ne bomo sprejeli. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo. Za več informacij preberite pogoje Odstop od kupoprodajne pogodbe.

Pošiljanje novih čevljev zaradi zamenjave - drugo pošiljanje

Za drugo pošiljanje pošiljke se šteje v primeru, ko kupec izkoristi enkratno možnost menjave velikostne številke ali modela čevljev, za kar je pred odpremo dolžan poravnati stroške pošiljanja. Ti pogoji veljajo za fizične osebe.

".(7196*5473)."